29 Nisan 2009 Çarşamba

ne yanlış ne doğru???

yanlış kişilerden doğru mesajlar, doğru olduğunu düşündüğün kişilerden yanlış mesajlar almak hayatın bir cilvesi midir????
bugün tanımadığım birinden bir fotoğrafım için gelen bir yorum:
"
merhaba efendim çok özür dilerim şimdiden. resimde o kadar hayat dolu ve sevgi dolu gülmüşünüz ki sanki solan bir çiçege baksanız yeşerecekmişcesine sevgi dolusunuz bende birkaç cümle yazmadan geçemedim umarım sizi kırmadım yüzünüzden hayat dolu gülücük kalbinizden hiçbirzaman sevgi eksik olmasın sevgiler saygılar tekrar tekrar özür dilerim verdigim rahatsızlıktan dolayı."
şu ömrümde tanımadığım birinin yazdığı cümlelere bakar mısınız? benim gözlerimdeki, gülüşümdeki sevgi ve hayat doluluğu neden benim göstermek istediklerim, gözlerinin içine kadar baktığım, göremiyor da elalem görüp bi de üstüne yazı yazıyor??

hayır solan çiçekleri yeşertemem ama yaralı kalplere iyi gelebilirim diye düşünüyorum, ve eyy elalem adam, benim kalbimden sevgim eksik olmaz ama bu dibindekini görmeyen insanlar var oldukça o gülüşler de solar, çiçekler de...
egi

2 yorum:

  1. hep diyorum sana bu eros da var bi yamukluk..
    bir türlü tutturamıyor doğru kişiyi..
    yada artık kabul etmek lazım bizde var bi...

    YanıtlaSil
  2. hiç de bile bizde bi yamukluk yok tamam mıı bütüün suç erosun, zaten herşeyi o başlatıyo ama işini doğru düzgün yapmıyor ki cıkcıkcık kızdım bak şimdi :)))

    YanıtlaSil